Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Vrijdagmiddag borrelpakket (Vrijmibo) | Brievenbus

Beschrijving

Wilt u uw medewerkers verrassen of belonen met een leuk borrelpakket voor de vrijdagmiddag? Dan bent u aan het juiste adres. Sanders Gifts is gespecialiseerd in verrassingspakketten voor uw personeel/medewerkers. Wij hebben een groot aanbod van borrelpakketten en thuiswerkpakketten die u geheel zelf kunt samenstellen. U kijkt nu bij één van onze meerdere standaard vrijdagmiddagborrel pakketten (vrijmibo-pakketten). Ook dit pakket is geheel naar wens aan te passen. Dit betekent dat u hier producten aan kan toevoegen en weghalen. Bij thuiswerkcadeaus en borrelpakketten is het ook mogelijk om alle pakketten per stuk te versturen. Dit geldt zowel voor de brievenbus post als de pakketdozen. Als u meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, chat of mail.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25  excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.