Samenstellen van uw waarderingspakket, online of toch liever off-line?

Het samenstellen van uw waarderingspakket staat centraal bij Sanders waarderingspakket. Het traditionele samenstellen in de showroom alleen dan online. Door de pakketten die wij al met zorg voor u hebben samengesteld te showen hoeft u simpel weg maar een paar klikken te verrichten om uw pakket helemaal eigen te krijgen.

Het samenstellen werkt als volgt:

1. Kies een basispakket

Hier neemt u de keuze welke pakket het meeste bij u aansluit, hier kan u zelf de criteria aan toe passen die voor u belangrijk is. Mannen of vrouwen, kleur, thema, etc. Begint u liever helemaal met 0 en wilt u uw pakket volledig zelf samenstellen dan kan dit ook. Klikt u dan op het lege vakje met “Leeg thuiswerkpakket | zelf samen te stellen”.

2. Stel het pakket naar wens samen

U heeft nu uw begin pakket gekozen, en bestaat natuurlijk de kans dat er dingen in het pakket zitten die u liever anders zou willen zien. En dit is het punt dat u uw waarderingspakket kan gaan samenstellen. Bekijk de inhoud door op “bekijk inhoud” te klikken en u kan hier gemakkelijk producten verwijderen en toevoegen. Heeft u een basispakket gekozen maar heeft u er graag een mooie stoere draadloze speaker bij? Dan kijkt u bij “non-food producten” gaat. Hier ziet u de draadloze speaker staan die u gemakkelijk kan toevoegen aan het totaalpakket. Door het thuiswerken toch liever op zoek naar alleen brievenbusproducten? Ga dan naar het menu ‘Brievenbus producten’ waar u weer kunt kiezen uit food- en non-food producten. Na het toevoegen van een los producten veranderen de prijzen meteen en ziet u de inhoud wijzigen. Sanders waarderingspakket laat weinig meer te wensen over!

3. Laat uw producten bedrukken

Een product met leuke slogan of met uw bedrijfslogo maakt uw waarderingspakket voor het thuiswerken natuurlijk nog meer eigen. Deze optie bieden wij u bij Sanders waarderingspakket. De producten die bedrukt kunnen worden staan aangegeven, wij adviseren minimaal 1 product uit uw pakket te bedrukken. De extra tijd die je hiermee kwijt bent weegt niet op tegen de extra inhoud van het pakket. Door een product te bedrukken blijft naast het moment van geven ook in de toekomst uw naam zichtbaar bij uw relatie, collega of personeel. Sanders waarderingspakket is onderdeel van Sanders Gifts. Wanneer u nog meer opties wilt bekijken voor in uw thuiswerkpakket of waarderingspakket kunt ook de website van Sanders Gifts raadplegen; www.sandersgifts.nl Alles wat u hier treft zou ook in uw waarderingspakket geplaatst kunnen worden. Laat dit in de opmerkingen weten en wij nemen contact met u op.

4. Reken uw producten veilig af

Het afrekenen van uw producten kan in een veilige omgeving. De volgende betalingsvormen zijn mogelijk:

  • Ideal betaling
  • Op factuur voor levering
  • Op factuur na levering

Bestaan er bij u nog twijfels, neem dan contact met ons, telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website.

Heldere communicatie – Eigen inpakservice – Elke pakket is uniek