Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Vrijmibo thuiswerkpakket

Beschrijving

Na een week hard thuiswerken even een lekker borrelen? Dan is dit het juiste vrijmibo thuiswerkpakket. In dit vrijmibo thuiswerkpakket zitten lekkere versnaperingen om van te genieten. Ook zitten er een serveerschaaltjes in die u lekker kunt vullen met wat salades en een lekkere toast erbij. Ook wordt dit pakket geleverd met wat lekkere nootjes, pinda`s en Pringles chips. Wie wilt dat nu niet? Wilt u dit pakket toch net iets anders inrichten? Geen probleem, bij Sanders Gifts kunt u namelijk producten toevoegen of verwijderen als u wilt. Zelf samenstellen is ideaal als u er echt een uniek pakket van wilt maken. Dit borrelpakket kan ook worden verstuurd naar huisadressen indien gewenst. Dit is een goede oplossing, omdat iedereen thuis aan het werk is en niemand op kantoor komt. Als deze borrelpakketten per stuk worden verstuurd zijn ze breukbestendig ingepakt.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.