Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Uniek thuiswerkpakket

Beschrijving

Het leukste koffie/thee thuiswerkpakket om aan medewerkers of collega's te geven! Een leuk koffie pakket zodat iedereen tegelijk via Teams of Zoom samen een koffie/thee momentje kan inplannen. Op aanvraag is het ook mogelijk om de mok te bedrukken met uw logo of eigen ontwerp. Zo maakt u het thuiswerkpakket nog persoonlijker voor uw personeel. De koffie, thee en chocomelk worden allemaal aangeleverd in sticks wat u mag mengen met heet water. Dan goed roeren en u kan genieten van uw heerlijke koffie, thee en/of chocomelk. U kan dit personeelspakket compleet aanpassen naar wens. U kan er zelf voor kiezen om producten toe te voegen of weg te laten. Ook is er de mogelijk om een gepersonaliseerde kaart toe te voegen aan het koffie/thee thuiswerkpakket.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.