Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Thuiswerkpakket medewerkers | Brievenbus

Beschrijving

Bent u op zoek naar een leuke thuiswerkpakket/cadeau voor uw medewerkers? Dan bent u aan het juiste adres. Sanders Gifts is gespecialiseerd in thuiswerkpakketten voor medewerkers en personeel. Dit pakket is speciaal samengesteld om de waardering naar uw medewerkers en personeel te uiten. Dit is een lekker food pakket met wat lekkere versnaperingen voor tussendoor. Dit thuiswerkpakket voor medewerkers kan per stuk worden verstuurd indien gewenst. Als u nog producten wilt toevoegen aan dit food brievenbus pakket is dat ook mogelijk. Als u producten uit dit thuiswerkpakket voor medewerkers wilt halen is dit ook zeker mogelijk. U kunt eventueel ook een andere verzendverpakkingen kiezen. Kortom, deze thuiswerkpakketten voor medewerkers zijn geheel aan te passen naar wens. We zien vaak dat er een persoonlijk kaartje word toegevoegd aan een brievenbuspakket of geschenkdoos. Men kiest vaak voor een eigen ontwerp om zo een persoonlijke boodschap te kunnen achterlaten. U kunt ook kiezen voor een al bestaand ontwerp waar alleen nog maar uw bedrijfsnaam en/of logo voor nodig is.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.