Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Thuiswerkpakket borrel | Brievenbus

Beschrijving

Nu uw en uw collega`s niet meer gezellig op werk zijn. Kan de standaard vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) ook niet meer gehouden worden. Wij hebben hier een oplossing voor bedacht! Dit borrel thuiswerkpakket is speciaal samengesteld, zodat het in een brievenbusdoosje te versturen is. Al uw collega's of medewerkers hoeven niet te deur open te doen om het pakket te ontvangen, ideaal dus. Als iedereen het pakketje thuis heeft ontvangen kan de online vrijmibo beginnen..! In dit thuiswerk borrelpakket zitten alle producten die nodig zijn voor een leuke borrel. Onder andere een goede rode of witte wijn met een stukje overheerlijke extra belegen 48+ kaas. Dit wordt aangevuld met wat lekker M&M`s en borrelnootjes van Duyvis. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart toe te voegen aan het thuiswerk borrelpakket. Zo kunt u het personeel bedanken voor hun inzet en flexibiliteit en weten ze meteen wie de afzender is. De gepersonaliseerde kaart kan geheel worden bedrukt naar wens om toe te voegen aan het thuiswerk borrel pakket.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.
Paascadeau - paaspakket - paasgeschenk

5,90

In dit pakket:

Scroll door producten