Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Thuiswerk cadeau personeel | Brievenbus

Beschrijving

Is uw personeel aan het thuiswerken met daarbij ook nog kinderen thuis? Het kan soms best wel zwaar zijn om alles tegelijk te doen. Moeder of vader zijn en ook nog de kinderen helpen met school én ondertussen misschien een online vergadering hebben. Dit zijn de perfecte thuiswerkpakketten voor uw personeel/collega's en hun kinderen. Met dit pakket kan men rustig doorwerken en vermaken de kinderen zich met het nieuwe speelgoed wat in dit leuke waarderingsgeschenk zit. Misschien gebruikt u zelf ook nog het fit kaart spel met leuke sport opdrachten. Of even touwtje springen om uw spieren weer los te maken naar een hele dag hard werken en stilzitten. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart toe te voegen aan deze leuke thuiswerkpakketten voor kinderen, eventueel met uw logo erop of eigen ontwerp.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.

6,27

In dit pakket:

Scroll door producten