Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Stay fit thuiswerkpakket | Brievenbus

Beschrijving

Nederland zit al een tijd in lockdown en alle sportscholen zijn ook al een tijd dicht. Hoe blijft men nu fit? Dit is het perfecte thuiswerkpakket voor u, uw werknemers of collega's. In dit Stay Fit pakket zitten een aantal sport gerelateerde producten. Hiermee kunt u toch fit blijven terwijl u niet hoeft te sporten. In dit thuiswerkpakket zit ook een horloge die meet hoeveel stappen u doet en hoeveel calorieën u verbrandt. Dit is dus perfect voor tijdens het hardlopen of wandelen. In dit pakket zit ook een springtouw die goed gecombineerd kan worden met het sporthorloge. Wilt u andere sportartikelen toevoegen aan dit stay fit thuiswerkpakket? Dit is zeker mogelijk; er staan nog veel meer sportartikelen op de site. Als u andere producten wilt is dat ook mogelijk. U kunt altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon (0318 571382).

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.

10,32

In dit pakket:

Scroll door producten