Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Pinksterpakket medewerkers

Beschrijving

Wilt u wat leuks en gezelligs gaan doen in het pinksterweekend wat ook nog mag met de Coronamaatregelen? Picknicken is een leuk uitje voor uw medewerkers  tijdens Pinksteren, zodat ze even tot rust kunnen komen en daarna weer aan het werk. In dit pakket zit alles wat u nodig heeft voor een picknick. Het begint natuurlijk bij een picknick kleed; kleed heeft de afmetingen; 16,2 x 12,5 cm. Dit kleed kunt u makkelijk meenemen door het handvat wat eraan zit. Bij een picknick horen natuurlijk ook nog wat lekkere snacks; ook daar is allemaal aan gedacht in dit pinksterpakket voor uw medewerkers. Van een gezond sapje tot een lekker flesje bier, van zoute pepsels van Bolletje tot heerlijke olijven. Wilt u het pakket geheel naar wens aanpassen? Dan is dat zeker mogelijk bij Sanders Gifts. Als u producten uit het pakket wilt halen is dat ook nog mogelijk, maar u kan er ook voor kiezen om nog producten toe te voegen aan uw pakket!

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.