Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Origineel thuiswerkpakket

Beschrijving

Nu het merendeel van de mensen aan het thuiswerken is hoeven ze niet meer heen en weer te rijden naar werk. Ze krijgen zo meer tijd om thuis even uitgebreid in de keuken te staan. Hier hebben wij een leuk personeel geschenk voor samengesteld! Zo kunnen personeel, collega's of relaties echt even ontspannen in de keuken. Hierna kan men heerlijk genieten van de vers gebakken appeltaart. Ook zit er echte slagroom bij van het A-merk Campina. Vindt u dit een leuk origineel personeelsgeschenk? voeg het toe aan de winkelwagen. Het is ook nog mogelijk om dit pakket te personaliseren. U kunt er producten uit halen en aan toevoegen als u dit wenst. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart toe te voegen aan dit pakket. Met bijvoorbeeld een leuke tekst erop of uw eigen logo.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.