Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Luxe ECO thuiswerkpakket

Beschrijving

In dit luxe ECO thuiswerkpakket zitten leuke non-food producten die allemaal eco-vriendelijk zijn. Alles is gemaakt van Bamboe! Het bevat onder andere een draadloze oplader fotolijst waar ook een weerstation op zit en bamboe pen. Ook zit er in dit luxe thuiswerk een vogelhuisje van MDF wat nog zelf in elkaar gezet moet worden. Bent u op zoek naar een pakket met weinig eten en mooie luxe producten? Dan is dit thuiswerkpakket ideaal om weg te geven voor u. We kunnen hier ook nog een gepersonaliseerde kaart aan toevoegen met een leuke tekst op logo erop (zie hieronder voor een link). Alle pakketten die op de site staan kunnen worden aangepast. Hier kunt u producten aan toe voegen of weglaten. Als u op zoek bent naar een ander standaard pakket klik dan hier.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.