Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Leuk thuiswerkpakket | Brievenbus

Beschrijving

Het is toch altijd wennen om op een andere werkplek te werken, of in dit geval thuis te werken door het corona virus (COVID 19). Vaak hebben mensen niet een aparte werkkamer om rustig te kunnen werken. Vaak zitten ze aan de keukentafel of op de slaapkamer aan een klein bureau. De meeste mensen kunnen hierdoor niet fijn werken en hebben niet de juiste kantoorartikelen bij de hand. Met dit kantoor thuiswerkpakket wordt dat allemaal opgelost. We hebben gekeken wat de meeste mensen vaak niet hebben. Hier is een mooi verrassingspakket voor gemaakt. In dit kantoor/thuiswerkpakket zit bijvoorbeeld een memoblokje waarmee mensen wat aantekeningen kunnen make. Als ze in een telefoongesprek zitten of een videovergadering hebben via is dit ideaal. Ook zit er een vrolijke markeerstift bij om de belangrijkste dingen te onderstrepen. En natuurlijk een mini nietmachine, mini plakband dispenser en een perforator. Deze artikelen passen allemaal in een brievenbusdoosje. Hierdoor kan het makkelijk worden verstuurd naar huisadressen, omdat het personeel helaas niet meer op het kantoor mag komen. Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde kaart toe te voegen, met een leuke/bemoedigende tekst met uw bedrijf logo erop.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.