Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Fitness thuiswerkpakket | Brievenbus

Beschrijving

Fit blijven tijdens de lockdown terwijl de sportscholen dicht zitten? Het kan met dit brievenbus thuiswerkpakketje. Nu al uw hardwerkende personeel thuis zit te werken en niet meer naar kantoor kan fietsen, bewegen ze natuurlijk een stuk minder. Om dit tegen te gaan hebben wij dit fitness thuiswerkpakket samengesteld. In dit pakket zitten stretchbanden waar u en uw collega`s veel sportoefeningen mee kunnen doen. Bij dit fitness thuiswerkpakket zit ook een beschrijving met alle opdrachten die u kunt uitvoeren met de stretchbanden. Ook zit er een fit kaartspel bij met allemaal sportieve opdrachten die u met meerdere personen tegen en met elkaar kunt doen. Hier heeft u geen fitness spullen voor nodig, deze oefeningen doet u allemaal met uw eigen lichaamsgewicht. Dit pakket word verpakt in een brievenbus doosje naar keuze zodat u het makkelijk naar al uw personeel kan sturen. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerd kaartje toe te voegen met een leuke tekst voor uw medewerkers.

  • U kunt een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan het pakket. U vindt de gepersonaliseerde kaartjes onder het kopje verpakkingen!
  • Sanders Gifts is gespecialiseerd in individuele verzending naar huisadressen! Voor brievenbusverzending NL rekenen wij €4,25 excl. BTW en voor pakketverzending NL €8,50 excl. BTW.