Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

… Leeg waarderingspakket | zelf samenstellen

Beschrijving

Wat houdt 'een leeg waarderingspakket om zelf samen te stellen' in? In dit pakket zitten nog geen producten. Vanaf hier begint u bij ‘nul’ om uw waarderingspakket geheel naar wens samen te stellen. Uw gewenste producten kunt u allemaal zelf toevoegen aan het ‘lege’ pakket. Hierdoor kan iedereen zijn eigen pakket zelf samen stellen naar wens.

Stappenplan voor uw zelf samen te stellen thuiswerkpakket

Stap 1:

Selecteer dit pakket door op “Kies dit pakket” te klikken.

Stap 2:

U heeft nu voor de optie gekozen om zelf een pakket samen te stelen. Hier zit nog niks in, ook geen doos. Ga naar het kopje “Verpakkingen” om een doos uit te zoeken. Heeft u een geschikte doos gevonden klik dan op het kopje: “Toevoegen” Hier kunt u ook opvulling vinden voor in de doos.

Stap 3:

Nu u een doos heeft uitgezocht waar wij de producten in kunnen verpakken. Ga naar “Food producten” of “non-food producten”. Hier kunt u alle producten vinden die wij aanbieden. Weet u al zeker dat uw weg te geven waarderingspakket 2021 een brievenbuspakketje wordt? Ga dan naar “Brievenbus producten” en kies hier vervolgens weer voor ‘Food producten’ en ‘Non-food producten’.

Stap 4:

Zoek een product uit die u wilt toevoegen aan uw pakket onder één van de kopjes. Als u een product heeft gevonden klik dan op “Toevoegen”. Doe dit met alle producten die u in het pakket wilt hebben.

Stap 5:

Klaar met food- en non-food producten toevoegen? Wilt u nog een gepersonaliseerd kaartje toevoegen klik dan hier.

Stap 6:

Klik op “inhoud eigen pakket” hier kunt u nu voor kiezen om het “pakket af te ronden” daarna kunt ook kiezen hoeveel pakketten u wilt. Bij Sanders Gifts kunt u pakketten afnemen vanaf minimaal 10 stuks. Nu de pakketten zijn toegevoegd aan de winkelwagen kunt u afrekenen.

Stap 7:

De pakketten worden ingepakt door Sanders Gifts en worden verstuurd naar meerdere adressen of één adres. Hierna kunt u zorgeloos genieten van de reacties op uw weggegeven waarderingspakketten 2024!
Extra informatie:
Het is ook mogelijk om te kiezen uit vooraf opgestelde pakketten en hier producten vanaf te halen of aan toe te voegen. Ga naar ‘Thuiswerkpakketten. Hier kunt u nog steeds een uniek thuiswerkpakket samenstellen, maar dan sneller dan beginnen bij een "leeg pakket"! Komt u er niet uit en heeft u vragen? Benader ons via de chat, mail of via 0318571382. Wij denken met u mee en helpen u met graag! voor andere themapakketten klik de links hieronder: www.sandersgifts.nl www.sanderskerstpakket.nl www.sanderspaaspakket.nl www.sanderszomerpakket.nl

0,00

In dit pakket:

Scroll door producten