Dag van de Verpleging: geef uw zorgpersoneel een attentie!

Uw zorgmedewerkers verdienen waardering voor hun harde en onregelmatige werk! De dag van de Verpleging – ook wel dag van de Zorg – is bij uitstek het moment om hen te verassen met een waarderingspakket. Bent u nog op zoek naar een mooi brievenbusgeschenk voor de Dag van de Verpleging – Zorg 2023? Of een mooi Dag van de Verpleging – Zorg pakket? Dan bent u bij Sanders Waarderingspakket zeker aan het goede adres!

Met zorg samengesteld voor u

Ga voor een standaard pakket van onze website of laat ons een voorstel doen aan de hand van uw budget en wensen! Alles is mogelijk bij Sanders Gifts. Geen vraag is te gek en geen realisatie onmogelijk. Speciaal voor u hebben wij de goedkoopste en leukste Dag van de Zorg – Verpleging geschenken bedacht!

Zelf samenstellen

Als u zelf al iets in gedachte heeft kunt u gemakkelijk aan de slag gaan met zelf samenstellen. Zowel losse food en non-food producten omtrent Dag van de Zorg vind u op onze websites. Kies een leuke verpakking om het pakket helemaal af te maken! Zo maakt u echt unieke Dag van de Zorg – Verpleging pakketten of geschenken.

Voor welk thema gaat u?

Kiest u voor een ontspanningspakket of gaat u voor een borrelpakket voor uw zorgpersoneel? Onze Dag van de Zorg pakketten zijn veelal gebaseerd op deze twee thema’s. Als u een voorkeur heeft voor non-food is een ontspanningspakketje perfect en als u graag een food pakket geeft is een borrelpakket ideaal!

Al vanaf 10 stuks!

Onze Dag van de Zorg pakketten zijn al af te nemen vanaf 10 stuks. Bij hogere aantallen krijgt u zelfs mooie staffelkortingen bij Sanders Gifts!

Kaartje erbij?

Een geschenk met een mooie boodschap erbij is zeker op zijn plek voor Dag van de Zorg! Ga voor één van onze ontwerpen of lever uw eigen PDF-ontwerp aan. Mogelijk in A5 met eenzijdige bedrukking. Het is ook mogelijk om te gaan voor een duurzamere optie: gaaf zaadpapier met daarop uw gepersonaliseerde voorkant.

Verzending

Deelt u uw Dag van de Zorg – Verpleging pakketten graag zelf uit in uw zorgorganisatie? Geen probleem, dan versturen wij de pakketten naar één adres via een omdoos en/of pallet voor €55 excl. BTW. Wij vinden het uiteraard ook geen probleem om voor u te verzending te regelen. Voor €4,25 excl. BTW verstuurt u al een brievenbusgeschenk en voor €8,50 excl. BTW een pakket. Alle verzendingen zijn inclusief track and trace, zodat u al uw pakketjes kan volgen of de ontvangers zelf hun pakket kunnen volgen. Wij verzenden veelal met PostNL waardoor we snelle levertijden kunnen hanteren! Verzending buiten Nederland en binnen de EU is uiteraard ook mogelijk via DPD. De verzendkosten hiervan zijn op aanvraag.

Voor individuele verzending kunt u de adressen aanleveren volgens onze template:

Wij regelen gewoon pakketten voor Dag van de Zorg – Verpleging!

  • Afspraak = Afspraak
  • Korte lijnen
  • Snelle levertijden
  • Meedenken
  • Zelf samenstellen vanaf 10 pakketten
  • Offline & online service
  • Geen vraag die te gek is, geen realisatie die onmogelijk is
  • Inspelen op trends