Hoe te waarderen tijdens Dag van de Zorg – Verpleging (12 mei)?

Elk jaar op 12 mei wordt Dag van de Zorg gevierd, ook wel Dag van de Verpleging genoemd. Dit moment is bedoeld om alle collega’s, medewerkers of relaties in de zorg die u kent in het zonnetje te zetten en bijvoorbeeld te waarderen met een mooie attentie of een mooi pakket.

Op Sanders Waarderingspakket vindt u door ons samengestelde Dag van de Zorg pakketten, maar u kunt uw pakketten ook zelf samenstellen! Wilt u uw relaties, medewerkers of collega’s in de zorg verrassen? Kies dan voor een Dag van de Zorg pakket. U heeft de keuze uit brievenbuspakketjes & grotere pakketten geschikt voor doosverzending of via een pallet.

Brievenbuspakketten – Dag van de Zorg

Speciaal voor u heeft Sanders Gifts brievenbuspakketten samengesteld. Ideaal om uw collega’s, medewerkers of relaties een brievenbuspakket te geven, want men hoeft niet perse thuis te zijn om toch een pakketje te ontvangen. Onderstaand een overzicht van onze met zorg samengestelde brievenbuspakketten voor Dag van de Zorg – Dag van de Verpleging:

12 mij-moment | Dag van de Zorg | Brievenbus
Luxe pakket | Dag van de Zorg | Brievenbus
Tony’s Chocolonely verwenpakket | Dag van de Zorg | Brievenbus

Grotere pakketten – Dag van de Zorg

Onderstaande pakketten zijn mega vrolijk en de leuke tasjes maken de pakketjes helemaal af. U kunt er bij deze pakketten voor kiezen om ze via een pallet naar 1 adres te laten versturen waarna u de tasjes zelf kunt uitdelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om er nog een verzenddoos bij te kiezen die om de tasjes gaat of in plaats van het tasje. Zo kunt u deze pakketjes toch naar het huisadres van zorgpersoneel toesturen! Onderstaand een overzicht van onze met zorg samengestelde tasje pakketten voor Dag van de Zorg – Dag van de Verpleging:

Momentje voor jezelf pakket | Dag van de Zorg
Smoothie/salade pakket | Dag van de Zorg

Verzending

Sanders Gifts biedt allerlei opties aan om uw order te laten verpakken en verzenden. Zo kan de levering verzorgd worden door de welbekende transportbedrijven zoals DPD, POSTNL, etc. In geval van nood zullen wij waar nodig zelf rijden óf een particuliere transporteur in schakelen, om toch nog alles op tijd bij u te leveren. Van een blije klant worden wij ook weer blij! De verzending is altijd inclusief track and trace, zodat u altijd uw order kunt volgen. Voor grote pakketten hanteren wij een verzendtarief van €7,90  excl. BTW per stuk en voor brievenbusverzending €3,90 excl BTW.