Desinfecteren met UV-C licht

In deze coronatijd is het voor mensen belangrijk om geen bacteriën en virussen te krijgen én te verspreiden. Veel voorwerpen die we dagelijks gebruiken dragen vaak veel bacteriën met zich mee en zijn daarbij ook nog eens moeilijk te desinfecteren. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht!

UV-C-straling bestaat inmiddels al zo’n 40 jaar, maar komt sinds de uitbraak van het coronavirus erg goed van pas! Het UV-C licht kan door haar straling zowel voorwerpen, lucht als oppervlakten steriliseren. Het is eenvoudig en effectief omdat het vaak maar zo’n 5 minuten in beslag neemt.

UV-C sterilisatie box

Onze UV-C sterilisatie box is een mooi voorbeeld van een product die er voor zorgt dat dagelijkse voorwerpen voor 99,9% worden gedesinfecteerd. Maar hoe werkt dat dan hoor ik u denken? Plaats voorwerpen zoals uw mobiele telefoon, oordopjes, sieraden, horloges en gezichtsmasker in de sterilisator om ze te steriliseren met behulp van UV-C-technologie. Een snelle reiniging kan zelfs al binnen 90 seconden worden uitgevoerd. Volledige reiniging duurt ook maar 5 minuten. Toch blijft blootstelling aan UV-C-licht met het blote oog gevaarlijk. Gelukkig zorgt het ontwerp ervoor dat het licht automatisch uit gaat als de box wordt geopend. Naast de standaard box heeft Sanders Gifts nog een andere variant; namelijk één die je mobiel draadloos oplaadt; win-win dus!

UV-C luchtbevochtiger

Naast het desinfecteren van voorwerpen is het ook erg belangrijk om je leefruimte gezond te houden. De oplossing hiervoor is een UV-C luchtbevochtiger. Het apparaat produceert nevel dat in de winter zorgt voor een minder droge lucht en in de zomer voor een koelere lucht. Het geïntegreerde UV-C licht doodt tot 99,9% van de mogelijke schadelijke bacteriën in het water voordat het wordt gesproeid. Onze luchtbevochtiger is gemaakt van ABS en ziet er hip uit in elke ruimte. Ideaal voor in een woonkamer, slaapkamer, op het bureau of in de gang!

UV-C drinkfles

Een drinkfles weggeven in een themapakket of als relatiegeschenk is altijd handig! Kies daarom in deze tijd niet voor een standaard drinkfles maar eentje die geurveroorzakende bacteriën en virussen elimineert en een prachtig ontwerp heeft. Deze vacuüm roestvrijstalen fles maakt net zoals de andere UV-C producten gebruik van intelligente UV-C LED-technologie. Door op het knopje op de bovenkant te drukken reinigt de fles zich in 5 minuten. De fles houdt water 15 uur koud en maximaal 5 uur warm door de dubbelwandige geïsoleerde roestvrijstalen constructie. Op een volle batterij kan de UV-C drinkfles zichzelf 14 keer reinigen. Daarnaast is de fles ook nog eens BPA-vrij!

UV-C oordopjes

Wist u dat normale oordopjes veel bacteriën bevatten? Studies tonen aan dat een gemiddeld oordopje meer bacteriën op zich heeft dan een snijplank. Oordopjes worden toch vaak meerdere keren per dag in en uit gedaan zonder ze te reinigen tegen bacteriën. Of men nou thuiswerkt, naar werk reist of zichzelf na werktijd even wilt afsluiten; oordopjes komen altijd van pas! Al helemaal in deze coronatijd wanneer men nog meer thuis is en zichzelf thuis wilt afsluiten van alle prikkels, maar ook collega’s wilt verstaan tijdens een online meeting.  Deze UV-C oordopjes met uniek ontwerp worden gereinigd met UV-C-licht in de oplaadcase en elimineren tot 99,9% van de bacteriën op de oordopjes. De oordopjes gebruiken Bluetooth 5.0 voor een eenvoudige, automatische koppeling en een laag energieverbruik. De oordopjes hebben een speeltijd van 3 uur en kunnen worden opgeladen in de 400 mAh oplaadcase. De UV-C-functie werkt alleen als de case gesloten is om zo blootstelling van de gebruiker aan UV-C licht te voorkomen. Inclusief 1 extra paar oordopjes en PVC-vrije micro-oplaadkabel van TPE-materiaal.

Al met al zijn apparaten met ingebouwde UV-C-lichten een perfect geschenk in een weg te geven thuiswerkpakket 2021. Uw medewerkers, zakelijke relaties of collega’s zullen uiteraard blij zijn met een UV-C geschenk voor hun eigen gezondheid en die van hun omgeving. Liever uw UV-C geschenk als los geschenk in plaats van in een pakket? Kijk op www.sandersgifts.nl. U kunt ook altijd contact opnemen met ons over de mogelijkheden: 0318-571382 of info@sandersgifts.nl.