Samenstellen, verpakken én versturen in coronatijd?

In tijden van Corona willen veel bedrijven laten weten dat zij hun personeel en zakelijke relaties waarderen nu zij elkaar niet of minder zien door het thuiswerken. Met een waarderingspakket van Sanders Gifts geeft u hen een hart onder de riem! Of u nu van plan bent om een waarderingspakket te laten bezorgen bij de ontvangers of dat u zelf uw pakketten coronaproof wilt geven; bij www.sanderswaarderingspakket.nl is alles mogelijk!

Compleet pakket of customizen?

Bij Sanders waarderingspakketten zijn er talloze opties mogelijk voor uw weg te geven waarderingspakket. Aangezien wij graag met u meedenken hebben wij vooraf opgestelde pakketten gemaakt die u exact zo kunt bestellen. Voldoen deze basispakketten al helemaal aan uw eisen of heeft u weinig tijd om zelf samen te stellen? Dan is deze optie ideaal voor u.

Wanneer u net iets mist aan een basispakket en graag iets wilt toevoegen is dit zeker ook mogelijk! Vanuit de losse producten voegt u toe en vanuit het al bestaande pakket kunt u weer producten verwijderen.

Ook is het mogelijk om helemaal bij ‘nul’ te beginnen en te kiezen voor een waarderingspakket om zelf samen te stellen. Als u deze ‘lege doos’ toevoegt kunt u vervolgens alle losse producten toevoegen die u wilt. Kies op het einde de verpakking waarmee u het waarderingspakket wilt geven.

Verpakkingen

Sanders waarderingspakket biedt u aan om een pakket te verzenden via een brievenbusdoos A4 of A5 of grote(re) verzenddozen voor de post. Van blanco verpakkingen tot bedrukte verpakkingen, wij bieden het u allemaal aan!

Laat u de pakketten niet naar huisadressen van medewerkers sturen? Dan kunt u ook kiezen voor een andere verpakking dan een doos. Denk aan onze koeltassen, draagtassen of paperbags. Heeft u zelf al een verpakking? Het is ook altijd mogelijk om uw zelf samengestelde producten los naar uw te versturen op een pallet. Als u eigen producten heeft staan voor een waarderingspakket en u alleen een verpakkingsdoos nodig heeft is dit ook altijd mogelijk.

Persoonlijk maken

Het is belangrijk om uw personeel of zakelijke relaties te laten weten dat u de afzender bent van het waarderingspakket, wanneer u het hen niet persoonlijk kan overhandigen. Daarom heeft u bij Sanders Waarderingspakket ook opties om uw pakket persoonlijk te maken:

  • Kies voor één van onze gepersonaliseerde kaarten of laat ons uw eigen ontwerp drukken.
  • Stuur ons per post uw eigen kaart of brief toe en wij stoppen deze voor een meerprijs bij uw pakketten in.
  • Laat minstens één food- of non-food product uit het waarderingspakket bedrukken met uw logo. Prijs en mogelijkheden staan niet vermeld en zijn op aanvraag.

Verzendmethoden

Sanders Gifts biedt allerlei opties aan om uw order te laten verpakken en verzenden. Zo kan de levering verzorgd worden door de welbekende transportbedrijven zoals DHL, DPD, UPS, etc. In geval van nood zullen wij waar nodig zelf rijden óf een particuliere transporteur in schakelen, om toch nog alles op tijd bij u te leveren. Van een blije klant worden wij ook weer blij! De verzending is altijd inclusief track and trace, zodat u altijd uw order kunt volgen. Voor grote pakketten hanteren wij een verzendtarief van €7,90  excl. BTW per stuk en voor brievenbusverzending €3,90 excl BTW.

U kunt onderstaande adressenlijst invullen en aanleveren als u kiest voor verzending per adres: