Uniek thuiswerkpakket 2021: zelf samenstellen

Samenstellen van thuiswerkpakketten, online of toch liever off-line?

Het samenstellen van uw thuiswerkpakketten staan centraal bij deze website. Het traditionele samenstellen zoals in onze showroom, kan ook online. Door de thuiswerkpakketten 2021 die wij al met zorg voor u hebben samengesteld, hoeft u simpelweg maar een paar klikken te verrichten om uw pakket helemaal eigen te krijgen.

Het samenstellen werkt als volgt:

1. Kies een basispakket

Hier maakt u de keuze welk pakket het meeste bij u aansluit. Hier kunt u zelf de criteria op toepassen die voor u belangrijk is. Mannen of vrouwen, kleur, thema, leeftijd etc. Begint u liever helemaal met 0 en wilt u uw pakket volledig zelf samenstellen dan kan dit ook. Klikt u dan bij thuiswerkpakketten op het pakket met de titel: “Leeg thuiswerkpakket”.

2. Stel het pakket naar wens samen

U heeft nu uw begin pakket gekozen. Er bestaat natuurlijk de kans dat er producten in het thuiswerkpakket zitten die u liever anders zou willen zien. Om uw gekozen thuiswerkpakket nu echt uniek te maken bekijkt u eerst de inhoud aan de rechterzijde van de pagina. Hier kunnen gemakkelijk producten worden verwijderd en toegevoegd. Zit er een non-food product in die u liever in een andere kleur wilt? Dan kijkt u bij ‘brievenbusbestendige producten’ of ‘losse producten’ om een alternatief te vinden. Door vanuit hier een product toe te voegen, bent u bezig met het zelf samenstellen van een uniek thuiswerkpakket.

3. Laat uw producten bedrukken

Een product met leuke slogan of met uw bedrijfslogo maakt uw thuiswerkpakket 2021 natuurlijk nog meer eigen. Bijna alle non-food producten zijn te bedrukken. Wij adviseren minimaal één product uit uw thuiswerkpakket te bedrukken. De extra tijd die u hiermee kwijt bent weegt niet op tegen het persoonlijke gebaar van bedrukking. Door uw thuiswerkpakket te bedrukken blijft u naast het moment van ontvangen ook in de toekomst zichtbaar bij uw relatie of personeel. Wanneer u nog meer opties wilt bekijken wat er in uw thuiswerkpakket zou kunnen kunt u ook de website van Sanders Gifts raadplegen; www.sandersgifts.nl. Alles producten die u hier treft kunnen op aanvraag nog in uw zelf samen te stelen thuiswerkpakket voor 2021. Laat dit in de opmerkingen weten en wij nemen contact met u op.

4. Reken uw producten veilig af

Het afrekenen van uw thuiswerkpakketten kan in een veilige omgeving. De volgende betalingsvormen zijn mogelijk:

  • Ideal betaling
  • Op factuur voor levering
  • Op factuur na levering

Bestaan er bij u nog twijfels, neem dan contact met ons, telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website.

Heldere communicatie – Eigen inpakservice – Elke pakket is uniek