Thuiswerkpakket bedrukken?

Wij van Sanders paaspakketten, Sanders kerstpakketten, Sanders zomerpakketten en Sanders Gifts helpen u graag verder bij het bedrukken van uw thuiswerkpakketten voor personeel en/of zakelijke relaties. Bijna alle non-food producten zijn te bedrukken bij ons. Per product is het wel afhankelijk in hoeveel kleuren dit mogelijk is. Omdat wij graag een duidelijk beeld geven per product zijn de kosten op deze website excl. bedrukkingsprijzen. U kan uw logo uploaden via de button die tevoorschijn komt in het bestelproces. Daar kan u aangeven welke producten u bedrukt zou willen hebben. Let op; niet elk product kan bedrukt worden. Wanneer u uw logo heeft ge-upload en de bestelling heeft afgerond dan gaan wij u contacten over de manier van bedrukken per product. De webshop www.sandersgifts.nl is onderdeel van deze website en op deze website ziet u alle producten staan met de vormen van bedrukking. Dit kan ingewikkeld overkomen daarom helpen wij u daar graag mee. Qua bedrukkingen maken wij gebruik van de volgende bedrukkingsmogelijk heden:

  • Tampondruk
  • Digitale druk
  • Zeefdruk
  • Borduren
  • Transferdruk
  • Digitale transferdruk
  • Foliedruk
  • Blinddruk
  • Lasergraveren

Graag adviseren wij u over de verschillende bedrukkingsvormen.

Vaak wordt er gekozen voor een bedrukking op de non-food artikelen, zoals de gadgets met daarbij nog 1 non-food product zoals bijvoorbeeld een tas die in het pakket verpakt zit.

De kosten van het bedrukken zijn nog niet gerekend en zullen na het advies van ons voor u en het akkoord hierop gerekend worden.

Sanders Gifts helpt u graag verder met bedrukte thuiswerkpakketten voor 2021.